martes, 4 de diciembre de 2007

La biblioteca privada de Carod-Rovira

Carod-Rovira se ha jactado en varias ocasiones de poseer una colección privada bastante amplia y completa de libros de todo tipo. Pues bien, gran parte de esa biblioteca salió ni más ni menos de su etapa como Jefe de los Servicios Territoriales de Cultura en nuestra provincia.
Durante ese periodo Carod-Rovira, se adueñó indebidamente de más de 800 libros que debían ser distribuidos entre las bibliotecas públicas de la demarcación. Cualquiera que conozca la casa de Carod-Rovira habrá podido comprobar in situ la cantidad de libros que se apilan en sus estanterías. Tantos que incluso los tiene apilados en la terraza de su dúplex.
No contento con esto, facilitó las llaves de la oficina de los Servicios Territoriales de Cultura a su esposa para que fuera de horario laboral ésta realizara llamadas privadas de larga duración a Suiza. Esta última indecencia fue detectada en la factura telefónica de la oficina y al ahora Vice-President se le pidió que abonara las cantidades correspondientes a dichas llamadas.
Seguiré informando de más indecencias...

15 comentarios:

Octavi dijo...

Para decir estsa cosas se necesitan pruebas

Anónimo dijo...

N'havia sentit a parlar de les maleses d'en Carod a Cultura. Tarragona es molt petita i s'acaba sapiguent tot.

Sherlock Holmes dijo...

És millor emportar-se llibres que no pas diners, l’afany de cultura i coneixements no sé si és reprovable, qui no s'ha portat d'amagatotis alguna vegada, llibres de la biblioteca? ja se sap, la cultura a la llarga, pesa.

I de les trucades telefòniques a Suïssa, que llenci la primera pedra qui no hagi utilitzat el telèfon de la feina, per realitzar trucades personals a familiars, amics d'altres països?
Aquí no hi ha “suquillo”, si no expliques coses mes escabroses, poc farem,....

Per cert, i aquesta si és una primícia, saps que el Carod quan va anar a Perpinyà a dialogar,... va menjar en un "txoko", i se'n va cruspir unes kokotxas de bacallà, un txangurro i de postres un goxua, tot això regat amb txacoli.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Faro dijo...

Una pregunta: tot el que menja a un txoko ha de portar "X"?

Sherlock Holmes dijo...

Elemental amic Ballesteros,
és evident que si vas a un lloc, i a més ho fas d’incògnit, o sigui que vas de "x", al que mengis haurà d'anar en aquesta línia, tots els plats que continguin la "x", i així el secretisme i camuflatge està assegurat.
Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Anónimo dijo...

Home !
Jo no puc anar al dúplex de Carod com el qualsevol que es passeja per on vol, segons dius al post.

Ja t'hi va deixar entrar l'interessat ? Realment el serveis secrets sou la pera.

Gerard Castells dijo...

Ei braulio,

jo he treballat un temps en una biblioteca i rebem moltes donacions de professors. Les editorials els bombardejen a regals de llibres, sobretot si tenen càrrecs al col.legi d'advocats, són coses que es fan per cortesia, segurament a Cultura pot passar le mateix, molts són llibres que si no no s'utilitzarien. Personalment considero que tenir una biblioteca amb tants llibres és una tonteria, a casa en tenim més de 600 i els tenim distribuïts a casa i el poble. De què serveix tenir-los podrint-se, això només reafirma l'ego del propietari. Sobre lo de les trucades perdudes, tenint en compte que no aportes cap més prova (cap rebut, ni transferència) no deixa de ser un bluf. Jo he realitzat trucades personals desde la feina tb.

Sherlock Holmes dijo...

Oprobio,
T'hi passat un meme.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Anónimo dijo...

Más posts, no?

Tornarem a vèncer! dijo...

Ets un fantasma Oprobio... que passa que has fet el teu bloc per fer-te el homenet matxacant al Carod????.

Tot tu ets una pifia.

Anónimo dijo...

Que no es pot criticar als d'ERC?

Anónimo dijo...

Naturalment que es pot criticar ERC i els seus dirigents. Faltaria més !. El problema és voler fer passar per crítica allò que no són sinó afirmacions sense proves o sense dir quines són les fonts. Per ara, el post d'Oprobio (xato quin nom) és un "rumor" o una "xafarderia", si es vol, però mai una crítica.

Anónimo dijo...

Saps que te un dúplex, saps que te tants llibres que els ha de desar a la terrassa. Genial, el coneixes molt, tant que t'ha obert les portes de casa seva. Com si no has de saber que desa llibres a la terrassa.
Dona'm la seva adreça.

Si no la saps es que ets un bulero.
Sabíes que te un yot de 37'216 metres d'eslora i que te tantes motos aquàtiques (acceptades com a soborns) que les ha de desar a la piscina de la seva casa de la platja de Madrid?

T'ho creus?

Tanta credibilitat em mereix aquest bulo com el teu.

Salutacions

Anónimo dijo...

Eres un fantasma y tienes muy poca categoría. ¿Que pretendias anunciando a bombo y platillo tu blog? ¿donde estan tus anunciadas denuncias?
Al único que habría que denunciar es a tí mismo por mentiroso y si no tienes material no engañes a la gente . Anda y que te den!

Anónimo dijo...

Jo no sé si és veritat el que publica el bloc, però sí que ho és que l'any 1988 vaig assistir a una xerrada d'en Carod-Rovira en el marc d'unes jornades internes d'una entitat catalana.

A banda de fer-se una excel·lent autopresentació (mèrits, honors i glòries), ens va explicar que tenia una biblioteca privada de més de 2.000 llibres. Jo tenia 18 anys i uns 100 llibres com a màxim... em va fer una mica d'enveja.

En qualsevol cas, penso que avui dia qui roba llibres, per llegir-los, pot ser considerat gairebé un heroi.